archery_tag_bachelor_party_budapest

Miért ideális választás az archery tag legénybúcsúra?

Ki szeretnél próbálni valami igazán eredeti játékot, ami új értelmet ad a mozgásnak? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor az archery tag-et neked találták ki! Erre az egyik legjobb alkalom egy legénybúcsú, amit emlékezetessé kell tenni! Nem csak adrenalinfüggőknek szól, hanem mindenkinek, aki szereti a taktikai csapatsportokat, a hatalmas kihívásokat és a jó szórakozást.

Budapesti pályáink lehetőséget adnak, hogy kipróbáld magad, milyen is lenne az életed Robin Hood unokájaként. Ha a kezedbe veszed az íjat, azonnal megérted miről van szó. Itt nyugodtan  ugorhatsz, vetődhetsz vagy csinálhatsz, bármit, amit csak el tudsz képzelni. Bár vannak szabályok, de csak rajtad áll, milyen új manőverrel gazdagítod a játékot, a lényeg, hogy csapatoddal akár egy egyénileg kialakított taktikával levadászd az ellenfelet.

Itt is a csapatjátéké a főszerep, ezért ideális minden csapatépítő szórakozáshoz, így a legénybúcsúhoz is. A lényeg itt is az, hogy eltaláld az ellenfelet és legyőzzétek a másik csapatot. Az már csak a csapat kreativitásán múlik, hogy milyen trükkök segítségével éritek el ezt! Egy ilyen közös játék mindig összehozza az embereket és emlékezetes élmény marad sokáig.

Életedben nem lőttél még íjjal? Egyáltalán nem baj, emiatt ne fájjon a fejed! A szabályok és az íjjal való bánásmód pár perc alatt elsajátítható, szóval bárki nyugodtan nekikezdhet. Itt nem lesz előnye a rutinos játékosoknak, mindenki egyenlő eséllyel indul. Hamar rá lehet érezni a mozdulatokra és a mozgásra, így percek alatt bele lehet jönni!

Az archery tag nem csak kiváló szórakozás, de teljesen biztonságos is, ugyanis a harc során használt nyílvesszők végei habszivaccsal vannak tompítva. Nem kell aggódni a paintballban gyakori sérülések miatt, itt nem érhet semmiféle elszíneződött kellemetlen meglepetés.

Talán az sem egy utolsó szempont, hogy az archery tag egy kifejezetten olcsó szórakozás csapatoknak. Ha összehasonlítjuk, hogy mennyibe kerül egy pálya bérlése, eszközök vásárlása vagy kölcsönzése, akkor jól látható, hogy sokkal jobban megéri nálunk játszani. Kevés olyan csapatjáték van, amit ilyen olcsón ki lehet hozni.

Ha kedvet kapták, akkor ne habozz, próbáld ki az archery tag-et Budapesten! Kiváló pályánk és csapatunk segítségével egyedülálló élményben lesz részed a legénybúcsún, és hamar a játék függőjévé lehet válni. Hívd össze a barátaidat és foglaljátok le a pályát még ma weboldalunkon keresztül!