archery_tag_activity_budapest

Egy Archery Tag után rengeteg jó programlehetőség vár rátok Budapest új szabadidős tevékenységeivel. A város sok tekintetben úttörő programokat kínál, amikről még lehet eddig nem is hallottál! Ha már kellően fáradtak vagytok a meccs után, akkor egy gondolkodtató játék vagy egy kellemes sörözéssel megéri folytatni a napot. Adunk pár tippet, hogyan töltsétek az időt a meccs után!

Az archery taghez hasonlóan Budapest egyik új és közkedvelt szórakozása a szabadulós szoba. A játék komoly előzményekkel rendelkezik Budapesten, így világszínvonalú szobákat próbálhattok ki a városban. Ezek a különleges pincék, szobák vagy tömlöcök úgy lettek megtervezve, hogy kihívást jelentsenek a játékosoknak bonyolult rejtélyek és fejtörős feladatok segítségével. A cél, hogy egy adott időn belül kijusson a csapat a szobából az elrejtett eszközök, kombinációk vagy kirakók megfejtésén keresztül. A játékot egy játékmester vezeti, aki segít, ha esetleg elakadnátok. A szabadulós játékokat az teszi igazán érdekessé, hogy minden egyes szoba más tematikával és háttértörténettel rendelkezik. A fáraó sírkamrájától kezdve a sorozatgyilkosok ijesztő világát bemutatva szinten minden témára van szoba. Céljuk nem az ijesztgetés vagy a félelemkeltés, csak a szórakoztatás, ezért minden korosztály számára ajánljuk. Ahhoz, hogy sikeresen ki tudjatok szabadulni, szükségetek lesz csapatmunkára, ötletelésre és kritikai gondolkodásra. Ha felkeltette az érdeklődésed, nézd meg Budapest legjobb szabaduló szobáit ezen a honlapon!

A másik újszerű szórakozási forma Budapesten a sörhajó, garantáltan ez Budapest legtutibb városnéző túrája. Szálljatok vízre sörhajóinkkal, és idegenvezetőnk irányításával evezzetek át Budapest szívén, miközben rengeteg érdekességgel szolgálunk a túra folyamán látott nevezetességekről, épületekről, hidakról és természetesen a Dunáról. De hát hogyan is létezhetne egy jó program sör nélkül? Sehogy! A túra folyamán mindenki jéghideg magyar sörrel feltöltött sörsisakkal a fején száll fel a fedélzetre! Kérjetek csinos idegenvezető lányt a túrátokra, evezettek naplementekor vagy az este lélegzetelállítóan kivilágított város közepén, és kikötéskor folytatódjon akár az élmény egy dunaparti BBQ-zás társaságában. Az aktuális árakról és ajánlatokról ezen a honlapon tudsz többet megtudni.

Ezek után nincs más dolgod, mint kiválaszd a legjobb budapesti szórakozást. Miért ne kezdenéd egy tuti íjászharccal? Az íjászat sose volt még ilyen szabad szórakozás, a játék szabályai csak rajtad múlnak! Ha kedvet kaptál, keresd fel honlapunkat és foglalj egy pályát még ma!