archery-tag-bp-budapest

A 10 legkézenfekvőbb ok, hogy miért is próbáld ki az Archery Tag-et!

Az íjászharc, vagyis archery tag vagy arrow tag egyedülálló módja annak, hogy jó minőségű, nagyon szórakoztató és értékes időt tölts együtt a barátaiddal. Adott egy habszivaccsal tompított íj, biztonsági szemüveg és már kezdhetitek is a harcot a győzelemért. Egy-két órára Te lehetsz Legolas vagy Hawkeye, vagy ha úgy tetszik Katniss Everdeen bőrébe is belebújhatsz. Mi gyorsan 10 okot is összeszedtünk, hogy miért is jelentkezz még ma be egy Archery Tag játékra!
 
# 1 – Szuper szórakoztató! 
Az első dolog, ami arra ösztönöz, hogy valamit szívesen csinálj, az nyilván az, hogy legyen szórakoztató, nem? Na ebben a játékban ezt az élményt garantáltan megtalálod, hiszen egy ellenséges tűzharc közepébe pottyansz a társaiddal, és túlélő harcot kell vívnotok egymással. Belekóstolhatsz az íjazás világába, így átélheted kedvenc könyveid, filmjeid legizgalmasabb kalandjait, élvezheted a szuperhősök mindennapjait.
# 2 – Lényegében bármilyen méretű csoport számára szóba jöhet
Amikor közeledik a hétvége, és egy nagyobb társaságot lefoglaló szórakoztató tevékenységet keresel, ami egészséges, több korosztályra is ráhúzható és ráadásul még nagyobb számú csoportnál is űzhető, na ez az aktivitás, akkor is tökéletesen ideális, hiszen egyrészt nézőként is szuper jól fogod érezni magad, másodsorban pedig körforgásban egymást váltva bárki sorra kerülhet a körmérkőzések keretében.
 
# 3 – Tökéletes testmozgás
A tökéletes időtöltés az, amely mentálisan és fizikailag is igénybe vesz. Az arrow tag-től mindkettőt megkapod. Hiszen miközben ki kell alakítanotok egy győztes stratégiát, a harc során rengeteg mozgást is kénytelenek lesztek beiktatni, igazi harcosként kell majd futni és csúszni-mászni, hogy elkerüljétek a nyílhegyeket!
 
# 4 – Kültéren játszhatsz 
Milyen jobb módszert ismersz annál, mint hogy friss levegőn légy és közben sportolj és játssz egyben? Különösen, ha még óriási Robin Hood rajongó is vagy? (Ki nem az???)
# 5 – Igazából bárhol játszható
Lényegében bárhol űzhető! Egy erre alkalmas pályát bármilyen megfelelő méretű területen mobilisan fel tudunk állítani – kültéren, beltéren egyaránt. Budapesten állandó pályáink közül lehet választani, ugyanakkor bármilyen kívánt helyszínre ki is települünk országos szinten. A kialakított pálya optimális mérete összlétszámtól függően 10 x 20 – 20 x 40 méter.

 
# 6 – A játékok fantasztikusak és változatosak
Ne úgy képzeld el, hogy kapsz egy íjat és egy nyilat és biztonsági felszerelést, és utána egy céltáblára lősz. Először is minden játék előtt egy gyors íjász oktatással indítunk, nyilván a legtöbb helyszínen előre beállított játékok játszhatóak, de vannak olyan szuper pályáink is, ahol komoly forgatókönyvek is megeleveníthetők. Így ne pusztán arra számíts, hogy annyi lesz a dolgotok, hogy befogjátok az ellenség zászlaját, igényetek szerint félelmetes harci küzdelmek is megvalósíthatók, csupán a kreativitásokon múlik a lebonyolítás.
# 7 – A gyerekek számára is óriási élmény
Az archery nagyszerű a gyerekek számára is – még akkor is, ha ezzel a túlzottan védő szülők nem értenek egyet! Valójában mi is 12 éves kortól ajánljuk, de garantált, hogy ultra jól fognak szórakozni és este nem kell majd álomba ringatni Őket.
# 8 – Nagyszerű parti program 

Az Amerikából érkezett sportág minden olyan tulajdonsággal fel van vértezve, amelyek által kiváló élményt nyújt az alábbi programokra:

 • Céges csapatépítők
 • Legénybúcsú / lánybúcsú
 • Születésnap, gyerekzsúr
 • Baráti találkozók
 • Falunapok, sportesemények
 • Iskolai programok
 • Családi napok
 • Rendezvények, fesztiválok
# 9 – Kiváló stresszoldó

Az íjászharc egy nagyon alapvető problémára is eredményes megoldást nyújt, ez pedig a stresszoldás! Hiteles felmérésekből kiderül, hogy hatalmas gazdasági károkat okoz itthon és világszerte is a stressz. Az emberek túlnyomó részénél sajnos ez jelentkezik konkrét betegségekben és fizikai panaszokban is.

A stresszoldás lehetőségeinek legtöbb alkotóelemét is magába foglalja ez a játék, hiszen
 • tökéletesen átmozgat,
 • a résztvevők közötti feszültség és kommunikációs problémák oldódnak, hiszen a játék közben muszáj egymás támogatására hagyatkozniuk.
 • sérülésmentesen és büntetlenül levezethetők a feszültségek
 • vidám, endorfintermelő tevékenység
 • és persze az adrenalint is felpörgeti
# 10 – Télen is szórakoztató és szabadon játszható
Egy pillanatra se gondold azt, hogy kültéri játékok pusztán tavasszal és nyáron játszhatók. Az íjászharc eléggé felpörget és mozgásban tart ahhoz, hogy akár télen, hóban is kipróbáld magad íjászkodás közben. Csak találd meg a kedvenc helyszíned Budapesten, akár saját állandó pályáink között, akár egy számodra szimpatikus egyéb budapesti vagy Budapest közeli helyszínen, és már írhatjuk is együtt a Ti forgatókönyveteket a legizgibb íjazáshoz!
Keress minket még ma, és foglalj időpontot!